Decoratie

Veel bruidsparen willen de locatie helemaal aankleden zoals zij dat in gedachten hebben! Bij St(r)andplaats Nederzandt mag u (bijna) alles doen wat u wilt. Hieronder lichten wij het één en ander toe!

Versiering vanuit Strandplaats Nederzandt

Bij St(r)andplaats Nederzandt leveren wij de zaal aan met de meubels die u uitgekozen heeft. U heeft keuze uit verschillende soorten tafels en kleuren zitjes. Daarnaast doen wij speciaal voor bruiloften witte statafelrokken om de tafels. Op de tafels plaatsen wij een gezellig kaarsje. Daarnaast kunnen wij onze vuurpaal op het terras zetten voor een leuke sfeer en wat extra warmte. Natuurlijk hebben wij ook voldoende plaids voor de gasten die op een frissere dag toch lekker buiten willen zitten!

Wat mag niet

Partyploppers, confetti, rijst en Japanse wensballonnen zijn helaas niet toegestaan bij onze locatie. Onze locatie bevindt zich in een beschermd natuurgebied, daarom is het niet toegestaan om met open vuren te werken. Vuurkorven zijn daarom helaas ook niet toegestaan.

Topday

Op zoek naar leuke ballondecoraties? Dan bent u bij Topday aan het juiste adres! Zij leveren prachtige ballonnenbogen, ballonnenboompjes of losse ballonnen die u aan het einde van de dag samen met de gasten kunt oplaten. Daarnaast hebben zij nog veel meer leuke items te koop in hun shop, denkend aan bedankjes, huwelijksgeschenken, haardecoratie en nog veel meer.

Feesttuin

Wilt u helemaal groots  en romantisch uitpakken? Neem dan een kijkje op de website van de feesttuin. Zij leveren sfeervolle versieringen zoals bogen, pilaren, strikken, vazen, harten, bloemstukken en nog véél meer. Alles wordt op maat gemaakt waarbij uw wensen voorop staan!