Contact

Bezoekadres Strandplaats Nederzandt

Langevelderslag 36-56
2204 AH Noordwijk
Zuid-Holland 

Reserveringen restaurant

Telefoon: 0252 – 37 24 30

Reserveert u uw tafel liever online? Geen probleem! U kunt tot 24 uur van tevoren ook online reserveren door een mail te sturen naar info@etenbijnederzandt.nl o.v.v. uw naam, telefoonnummer, het aantal personen en het tijdstip van arriveren. Wilt u binnen 24 uur een tafel reserveren in ons restaurant, dan verzoeken wij u vriendelijk dit telefonisch te doen.

LET OP:

  • Op zondag reserveren wij geen tafels voor de lunch, maar wel voor het diner. Alle andere dagen van de week reserveren wij ook tafels voor de lunch.
  • Reserveert u online? Dan is uw tafelreservering pas definitief als u van ons een bevestiging ontvangen heeft per mail.

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in ons sfeervolle Strandrestaurant!

Openingstijden restaurant

Ons restaurant is iedere dag, 365 1/4 dagen per jaar van 09.00 tot circa 23.00 uur. Voor speciale evenementen kunnen wij op verzoek open blijven tot 01.00 uur (uniek aan de Noordwijkse kust)! 

Reserveringen zalen
Niet voor het reserveren van een tafel in het restaurant

Heeft u interesse om een feest, bruiloft, vergadering of een ander evenement te organiseren bij St(r)andplaats Nederzandt? Ons salesteam op het informatiekantoor helpt u graag verder bij de planning en organisatie van uw evenement!

U kunt direct een offerte aanvragen of een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken en de zalen te bezichtigen. Lukt het u niet om overdag langs te komen doordeweeks? Geen probleem! Op vrijdagavond én in het weekend bent u ook van harte welkom voor een rondleiding!

Onderstaand treft u de openingstijden van ons informatiekantoor. Ons salesteam is tijdens de openingstijden
bereikbaar via 088 – 66 44 408 of info@nederzandt.nl

Openingstijden informatiekantoor voor reserveringen zalen

Maandag: van 08.00 tot 18.00 uur.

Dinsdag: van 08.00 tot 18.00 uur.

Woensdag: van 08.00 tot 18.00 uur.

Donderdag: van 08.00 tot 18.00 uur.

Vrijdag: van 08.00 tot 20.30 uur.

Zaterdag: van 09.30 tot 18.00 uur.

Zondag: van 09.30 tot 18.00 uur.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw Email

Onderwerp

Uw bericht

Route naar Strandplaats Nederzandt in Noordwijk aan Zee

St(r)andplaats Nederzandt heeft een unieke ligging aan het strand en tussen de duinen in een prachtig natuurgebied. Na een oprijlaan van twee kilometer komt u in onze én uw fantastische Vrijstaat! St(r)andplaats Nederzandt is uitstekend bereikbaar per auto, per fiets of te voet. Direct naast St(r)andplaats Nederzandt vindt u het ruime parkeerterrein van Parkeerbeheer van Westerop. U kunt nergens anders in Noordwijk aan het strand zo goedkoop parkeren.

Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving en parkeerinformatie.