Congres

Bent u op zoek naar een unieke en flexibele congreslocatie? St(r)andplaats Nederzandt, gelegen in de prachtige Noordwijkse Duinen aan de Zuid-Hollandse kust is de locatie voor u! Onze locatie heeft een gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Leiden en vele andere steden in de Randstad.

Dankzij de gunstige ligging en de goede bereikbaarheid is deze congreslocatie aan het strand al jaren zeer geliefd bij vele zakelijke gasten. Direct naast St(r)andplaats Nederzandt vindt u het ruime parkeerterrein van de familie Van Westerop. Met meer dan 700 parkeerplaatsen is er, zelfs tijdens een groot congres, (bijna) altijd voldoende plaats op het parkeerterrein.

Veelzijdigheid

Onze locatie kan met gemak congressen tot 1500 personen aan, maar ook voor een kleiner congres bent u van harte welkom bij St(r)andplaats Nederzandt! Door de vele zalen en het gebruik van flextenten, verrijdbare bars en techniek in eigen beheer, zijn de mogelijkheden onbeperkt!

Naast uitstekende catering verzorgen wij naar wens leuke activiteiten, teambuildingssessies, trainingen en entertainment die passen bij de gelegenheid. En dat allemaal op één evenementenlocatie!

Betrouwbaar

In de afgelopen jaren is er keihard gewerkt aan service, gastvrijheid, een sfeervolle ambiance, duurzaam ondernemen en aantrekkelijk arrangementen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Dit is bij onze gasten niet onopgemerkt gebleven! St(r)andplaats Nederzandt won in de afgelopen jaren de volgende zakelijke awards:

  • Winnaar 3e prijs internationale Eventex Award ‘Best Event Agency’ 2015
  • Winnaar Duurzaamheidsprijs Bollenstreek 2014
  • Winnaar Zilveren Meeting Award Beste Evenementenlocatie van Nederland 2014
  • Winnaar Gouden Meeting Award Beste Evenementenlocatie in regio West 2014
  • Winnaar Eventex Award ‘Conference of the Year’ & Eventex Award ‘People’s Choice’ 2013

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met ons ervaren team via 088-6644408 of info@nederzandt.com. In samenspraak met u verzorgen wij graag een compleet congres waar uw team gegarandeerd wijzer van wordt!

Congres Nederzandt Noordwijk