Bedrijfsuitje

Combineer uw vergadering of training eens met een sportief & culinair programma! Of organiseer een leuk uitje voor het hele bedrijf met allerlei uitdagende teambuildingsactiviteiten.

Denk daarbij aan surfen, powerkiten of mountainbiken gevolgd door een uitgebreide lunch, gezellige borrel of een stoere barbecue.

Nederzandt Events heeft een enorm aanbod aan leuke activiteiten met voor ieder wat wils! Naar wens maken wij voor u graag een programma op maat.

Teambuilding-Noordwijk-StrandTeambuilding op het strand run je eigen strandtent

Op zoek naar het ultieme teambuilding-uitje, dat niet alleen leuk is, maar ook echt inzicht geeft in de dynamiek van een organisatie? St(r)andplaats Nederzandt biedt samen met zusje Strand(t)huys Buitengewoon een unieke activiteit aan: ‘Run je eigen strandtent’!

Teambuilding in een andere werkomgeving

Zelfs als een team uitstekend functioneert, is een gezamenlijke groepsactiviteit vaak van grote toegevoegde waarde. Veel teambuilding-uitjes gaan voorbij aan het feit dat een team functioneert binnen een werkomgeving. Het is extra nuttig om te zien hoe een organisatie het doet op een heel andere werkvloer. En in dit geval zijn business and pleasure heel goed te combineren, want wat is er nou fijner dan een dag, twee dagen of misschien wel een week op het strand te zijn?

Run je eigen strandtent

Je mag zelf kiezen hoe lang je je eigen strandtent wilt runnen. Is dat een ochtend, twee dagen of een week? Laat het team zelf de taken verdelen – wie gaat inkopen? Wie vindt het leuk om te bedienen of achter de bar te staan? Wie houdt er van koken, en vindt het leuk om het menu samen te stellen? Wie heeft een aanleg voor marketing? Je kunt de rollen verdelen zodat ze tot op zekere hoogte overeenkomen met de rollen binnen jullie bedrijf, of gooi het juist eens helemaal om en kijk wat er van komt.

Teambuilding met professionele begeleiding

Het runnen van een strandtent is een echte uitdaging, en er komt heel wat bij kijken om alles soepel te laten verlopen. We laten je natuurlijk niet aan je lot over. Tijdens de activiteit krijgen alle deelnemers intensieve begeleiding van professionals in de horeca, maar ook van deskundigen in coaching. Zo krijg je aan het eind van de training een advies waar je team écht wat aan heeft.

Leuke dingen leren op het strand

Op het prachtige strand van Noordwijk leer je elkaar beter kennen. Je ontdekt valkuilen, maar vaak juist ook verborgen talenten, en werkt met z’n allen aan een intensivering van de teamspirit. De begeleiders helpen je waar nodig en laten je zien wat de sterke en zwakke punten zijn van een team als geheel. Heb je aan het eind zin in een feestje? Dat kan natuurlijk ook!

Teambuilding op het strand is een geweldige gelegenheid om heel veel te leren maar ook een leuke dag of paar dagen te hebben.

Meer informatie over het runnen van je eigen strandtent? Alles is mogelijk. Kijk hier.

Bedrijfsuitje Strand Noordwijk